• Ne gasesti pe:

Evenimente

Evenimente

Conferința de lansare

Încă din prima etapa de implementare, a fost organizată conferința de lansare a proiectului cu tema „Servicii integrate pentru turismul durabil”, care a avut ca scop prezentarea obiectivelor și activităților proiectului atât reprezentaților grupului țintă cât și reprezentaților instituțiilor și organizațiilor cu rol și atribuții în domeniile abordate in cadrul proiectului. La evenimimentul ce a avut loc în data de 17 mai 2011, la Hotel Carol din Bucuresti, au participat peste 70 de persoane. Au fost distribuite și materialele informative ale proiectului și au fost dezvoltate discuții cu participanții cu privire la așteptărilor acestora de la proiect. 

 

Masa rotundă - București 

În conformitate cu prevederile planului de conştientizare, comunicare şi diseminare dezvoltat in cadrul proiectului, activitățile de informare și diseminare au urmat un curs ascendent cu scopul diseminării în cadrul potențialilor membri ai grupului țintă  a obiectivelor și activităților proiectului. Următorul eveniment cu un impact major asupra obiectivelor proiectului a fost masa rotundă organizată la București în data de 17 mai 2011, în cadrul căreia a fost supusă dezbaterii tema „Servicii integrate pentru turism durabil și atractiv în regiunile de dezvoltare București Ilfov şi Sud Muntenia”. La eveniment au participat 25 de reprezentanți ai actorilor cheie implicați in proiect, precum și membrilor ai grupului tință. Subiectul principal de discuție l-a constituit modalitatea de transmitere și conștientizare a statutului și identităților regiunilor București-Ilfov și Sud-Muntenia ca destinații turistice, precum și oportunitățile pe care aceste regiuni le pot oferi. A doua temă de discuție a fost identificarea potențialului turistic al regiunilor și posibilitatea antreprenoriatului.Participare la Bursa de Turism Prahova, Criteriul primei zapezi 27-28 noiembrie 2012

Acest eveniment, aflat la prima sa ediție, reunește efortul conjugat al întregii comunități de turism din județul Prahova, într-un parteneriat public-privat: agenții de turism, autorități locale, respectiv ...»

Mai Mult
Vizită de studiu Grecia, SERIA 1 8-12 iulie 2013 la Atena, Grecia

Prima vizita de studiu a fost organizata în perioada 8-12 iulie 2013 la Atena, Grecia. Programul vizitei de studiu a cuprins urmatoarele: În prima zi a fost vizitată agenţia „Love your holidays” o agenţie specializată în mod deosebit pe excursiile în zona ...»

Mai Mult
Vizita de studiu Grecia, SERIA 2 16-20 septembrie 2013

A doua vizita de studiu a fost organizata în perioada 16-20 septembrie 2013 la Atena, Grecia. Programul vizitei de studiu a cuprins urmatoarele:

După finalizarea programului de vizite, în fiecare după-amiază s-au organizat mese rotunde în vederea transferului de bune ...»

Mai Mult

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană , vă invităm să vizitaţi:   http://www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

PROIECT IMPLEMENTAT IN PARTENERIAT DE: