Dezbatere publica in data de 10 iulie 2012 la Busteni

Dezbatere publica in data de 10 iulie 2012 la Busteni |Data: 2012-07-06


Centrul Regional de Resurse în Turism – București, prin reprezentanții săi Razvan Nicolae- director CRRT București și Paolo Grigolli – expert managementul turistic, participă marți, 10 iulie 2012, la dezbaterea publică cu tema „Destinația turistică Valea Prahovei și oportunitățile concrete oferite de implementarea sistemului de turism local STL”, organizată de CRRT Bușteni în parteneriat cu Asociația Europeană pentru o Viață mai Bună. 

Prin temele de discuție supuse dezbaterii, organizatorii își doresc să aducă un sprijin tuturor operatorilor economici care activează în domeniul turistic și alte domenii conexe acestuia din regiunea Sud Muntenia și care doresc să își îmbunătățească sau să își diversifice serviciile oferite clienților săi. În acest sens, participanților la acest eveniment le vor fi prezentate de către domnul Razvan Nicolae - director CRRT București, oportunitățile care derivă din utilizarea Sistemul de Turism Local (STL)oferite de proiectul CeReRe in Turism.

De asemenea, unul din obiectivele principale ale evenimentului este stabilirea premizelor necesare creării de parteneriate locale între operatorii turistici și autoritățile locale în vederea promovării destinației turistice Valea Prahovei. Bazele discuției vor fi furnizate de prezentarea susținută de domnul Paolo Grigolli, expert internațional cu vastă expertiență în implementarea conceptului de managementului destinației turistice. 

Evenimentul se adresează cu precădere autorităților locale și operatorilor economici care activează în domeniul turistic din județele Bușteni, Sinaia, Azuga, Comarnic, Breaza, Cornu și Câmpina, precum și tuturor persoanelor care doresc să inițieze o afacere în acest domeniu. 

Dezbaterea se va desfășura începând cu ora 17.00 în sala de spectacole a Centrului Cultural “Aurel Stroie” Bușteni și se încadrează într-o serie mai amplă de dezbateri privind dezvoltarea antreprenoriatului în domeniul turismului, menite să contribuie la asigurarea unei dezvoltări comunitare durabile şi la creşterea vizibilităţii şi conştientizării importanţei serviciilor oferite de centrele regionale de resurse deschise în cadrul proiectului “CeReRe în Turism”.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană , vă invităm să vizitaţi:   http://www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

PROIECT IMPLEMENTAT IN PARTENERIAT DE: